Over STARS

Welkom op de website van STARS, de organisatie die zich inzet voor patiënten met Syncope Trust And Reflex anoxic Seizures en mensen die kampen met onverklaarbaar flauwvallen.

Samenwerken met patiënten, families en artsen om steun te bieden en informatie te verstrekken over syncope en reflex anoxic seizures (reflexsyncope)

Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen die aan onverklaarbaar flauwvallen lijdt, de juiste diagnose en de meest geschikte behandeling krijgt die tot een verbeterde levenskwaliteit leidt.

Hebt u soms zonder aantoonbare reden last van…

  • vallen?
  • aanvallen?
  • flauwvallen?
  • elektriciteitspannes?

 

STARS (Syncope Trust En Reflex zuurstofloze Epileptische aanvallen)

 
De Black-outs Trust, opgericht door Trudie Lobban in het Verenigd Koninkrijk in maart 1993. De informatie en ondersteuning groep werd opgericht op verzoek van een kinderneuroloog na dochter Trudie werd gediagnosticeerd als Reflex Anoxische Epileptische aanvallen (RAS) - een ernstige vorm van syncope.
 
Sindsdien STARS snelle expansie en de ondersteuning en informatie groep die oorspronkelijk werd opgericht heeft ondergaan is nu een internationale charitatieve organisatie die informatie en ondersteuning aan iedereen die getroffen zijn door onverklaarbare verlies van bewustzijn, black-outs, tijdelijk bewustzijnsverlies, en syncope.
 
STARS werkt samen met individuen, gezinnen en medische professionals:

 

  • Om de effecten van te verlichten en zorgen voor ondersteuning en informatie over syncope en Reflex Anoxische Epileptische aanvallen, die in nood als gevolg van deze aanvallen, of lijden door zichzelf of als een lid van de familie groep.
  • Aan de opleiding van de medische professie en het grote publiek over het onderwerp van syncope en Reflex Anoxische Epileptische aanvallen en de gevolgen daarvan voor het individu en gezin te bevorderen.
  • Om onderzoek naar het beheer van syncope en Reflex Anoxische Epileptische aanvallen en de bruikbare resultaten er van te publiceren en aan organisaties bevorderen van onderzoek naar syncope en Reflex Anoxische aanvallen te ondersteunen. STARS heeft samengebracht Internationale experts van elk gebied om ervoor te zorgen dat iedereen werkt om de juiste diagnose en de toegang tot effectieve behandeling en ondersteuning te verzekeren. STARS International Advisory Committee Medical (MAC) is cruciaal voor ons werk. De commissie bestaat uit een panel van internationale medische deskundigen die optreden als een adviserende, ondersteunende en management committee voor STARS, alsook over adviesdiensten op al onze literatuur.


Get in touch for more help and information

+31 20 808 1517info@stars-nl.org

Share

Send us your feedback

Patient Resources

To download our information resource and receive regular updates from STARS please enter your details below*:

No thanks

*Please note you can unsubscribe from our mailing list at any time

This link will take you to the site

Stay on this site